Kaisla Mäkinen

Kaisla Mäkinen, osteopaatti

Moikka, olen Kaisla Mäkinen!

Olen osteopaatti SUHK Mama Kampissa. Ammatillisesti minua kiinnostaa erityisesti vauva-asiakkaat sekä naisten terveys. Perheen pienin tuodaan vastaanotolle tyypillisimmin esimerkiksi vauvan imuotteen haasteen, refluksioireilun, toispuoleisuuden tai itkuisuuden vuoksi. Vauvan voi tuoda hoitoon myös ilman erityistä oiretta, sillä synnytys, tavasta riippumatta, on vauvallekin raskas tapahtuma. Vauvan oireilun helpottuminen tukee koko perheen hyvinvointia, minkä vuoksi vauvojen hoitaminen onkin erityisen palkitsevaa.

Naisten terveyden tiimoilta voit hakeutua vastaanotolleni esimerkiksi lantion alueen kipuilun, selkävaivojen tai raskauden aikaisten sekä sen aiheuttamien muutosten vuoksi. Myös päänsäryt, stressi sekä tuki- ja liikuntaelimistön erilaiset oireilut ovat hyviä syitä hakeutua osteopatiaan.

Vastaanotolleni on kuitenkin aina ehdottoman tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen tai tulosyyhyn katsomatta. Autan sinua mielelläni eri kiputilojen kanssa tai esimerkiksi eri toiminnallisten vaivojen haitatessa elämää. Voit tulla myös ilman oireita vain rentoutumaan ja ylläpitämään kehon hyvinvointia! Tehdään yhdessä juuri Sinulle sopiva hoitosuunnitelma!

Osteopaattina olen iloinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Kohtaan Sinut yksilönä ja pyrin katsomaan jokaisen asiakkaan tilannetta aina kokonaisuutena, sillä hyvinvointiin ja terveyteen vaikuttaa monet asiat. Käytän hoidossa monenlaisia tekniikoita, jotka ovat pääosin todella lempeitä, pehmeitä sekä helposti siedettäviä.

Jatkokoulutukset

  • Raskauden ja synnytyksen fysiologia ja osteopatia, 2024
  • Chronic Central Pain Conditions: Integrating Polyvagal & Balanced Autonomic Approaches, 2024
  • Lasten osteopatia 1, 2023
  • The pelvis & the head and neck continuum, 2023
  • Vauvahieroja, 2022

Lämpimästi tervetuloa juuri sellaisena kuin olet!

Seuraa somessa @osteopaattikaisla