Levon hetki – pienryhmä, Ti 29.10. klo 17:30 alkaen, Niittykumpu

147,00 

Tämä pienryhmäkurssi on suunnattu joikaiselle lepoa ja palautumista kaipaavalle.

8 paikka(a) vapaana

Tuotetunnus (SKU): 13434688880837264 Osasto:

Kuvaus

Levon hetki -pienryhmä väsyneille ja ylivireille naisille

Tunnetko itsesi väsyneeksi ja vähäenergiseksi? Tai käytkö koko ajan niin kovilla kierroksilla, että pysähtyminen tuntuu mahdottomalta, ehkä jopa pelottavalta?

Ajatteletko, että lepäät sitten, kun…
… olet saanut jotakin tehdyksi?
… olet päässyt projektissa maaliin?
… lapset ovat vähän vanhempia?
… olet siivonnut kodin läpikotaisin?
… on seuraava loma?

Kaipaatko omaa aikaa? Aikaa, jolloin ei tarvitse olla varuillaan tai tehdä metatyötä.

Jos tunnistit edeltä itsesi, kutsun sinut liittymään levollisuuden ja paremman itsetuntemuksen äärelle Levon hetki -pienryhmään. Ryhmä on tarkoitettu ruuhkavuosia (oikeasti vihaan tuota ilmaisua) elävälle naisille, jonka lapsi voi olla minkä ikäinen tahansa. Voit tulla mukaan sellaisena kuin olet ja osallistua keskusteluihin ja keholliseen työskentelyyn sen verran kuin haluat tai olla hiljaa.

Kuuden tapaamiskerran aikana huollamme hermostoa ja sukellamme vireystilojen syövereihin. Lyhyen alustuksen jälkeen kokeilemme käytännössä, miten vireystilaan voi vaikuttaa ja keskitymme kehon tuntemuksiin. Sisältö muovaantuu ryhmän toiveiden mukaan.

En lupaa työkaluja tai vippaskonsteja, joilla pääsisit stressistä eroon (mahdoton tavoite), vaan parempaa itsetuntemusta, omaa aikaa, levollisuutta ja mielenrauhaa aitojen kohtaamisten ja kehollisen työskentelyn äärellä.

Pukeudu rennosti ja ota halutessasi mukaan villasukat sekä vihko ja kynä muistiinpanoja varten.
Ryhmän ohjaa naisten terveyteen erikoistunut fysioterapeutti ja vireysvalmentaja (NPTI®) Heli Harsunen.
Lämpimästi tervetuloa pimenevien iltojen tapaamisiin!

Aika: Tiistaisin 29.10.-3.12. klo 17.30-18.30.

Hinta: 6x60min 147€

Paikka: SUHK Mama Niittykumpu, Kappelikuja 6, Espoo.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa maksuttomasti viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssin alkamiseen on alle kaksi viikkoa, veloitetaan peruutuksesta 50 % kurssin kokonaishinnasta. Kurssi järjestetään mikäli minimi osallistuja määrä saadaan kasaan.

Liikuntasaldoista ePassi ja smartum käyvät maksutapana suoraan täällä verkkokaupassa. Jos haluat maksaa Edenredin liikuntasaldolla, useammalla maksutavalla tai Maman liikuntapalveluiden lahjakortilla, niin ota yhteyttä mama(at)suhk.fi, jotta saamme varmistettua paikan kurssille.