Riitu Rautionaho

Hei, olen Riitu!

Olen äitiysfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti, jolla on osaamista myös manuaalisien hoitojen, kuten hierontojen ja purentalihaskäsittelyiden parissa. Aiemmin olen opiskellut liikuntaneuvojaksi ja tällä hetkellä opiskelen terveystieteiden maisteriksi.

Vastaanotoltani voi hakea apua kaiken ikäiset ihmiset, esimerkiksi lantionpohjan tunnistamiseen tai toimintahäiriöihin, arpien hoitoon, vatsalihasten erkaumaan, kehon kiputiloihin tai ongelmien ennaltaehkäisyyn. Erityisenä mielenkiinnon kohteenani on ohjaus ja neuvonta turvalliseen liikuntaan odotusaikana ja synnytyksen jälkeen.

Ammattilaisena olen positiivisen kannustava, mutta samalla myös rehellinen. Minulle on tärkeää, että asiakas ymmärtää miksi jotain harjoitetta tehdään ja on varma omasta tekniikastaan. Elämäntilanteen ja jaksamisen huomiointi on osa kokonaisuutta. Minua työssäni motivoi ihmisten auttaminen ja haluan antaa asiakkailleni eväitä kohdella itseään hyvin.

Vapaa-ajallani harrastan juoksua, joogaa, kuntosalia ja hiihtoa sekä vastapainoksi myös lukemista ja neulomista. Minulle voit varata aikoja Tapiolan toimipisteeseen. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy tai mieleesi tulee muuta kysyttävää, ole yhteydessä sähköpostitse riitu.rautionaho(at)suhk.fi – I speak English also! 🙂

“Riitu loi heti hyvän ja luottavaisen ilmapiirin ja hänen kanssa oli helppo keskustella avoimesti arkaluontoisista asioista. Hän oli hyvin asiantunteva ja kuunteli tarkkaan tilannettani. Sain hyviä treeniohjeita ja odotan kovasti tuloksia ja seuraavaa käyntiä Riitulla.”

Koulutus

  • liikuntaneuvoja
  • äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti (AMK)
  • urheiluhieronta ja raskaushieronta
  • purentalihaskäsittely

Lue lisää blogista!